Skip to main content

El meu nom és Julia, soc la fundadora, dissenyadora, costurera, màrqueting content creator, webmaster, comunity manager, encarregada del servei d’àpats i fins a comptable de ToTó by Costureo… ací és no res. Així que això d’empresa xicoteta, ens va fins a gran, però no passa res, de moment estem a gust en la nostra talla.
Cada vegada que compres una peça en Costureo l’única cosa que jo no faré serà portar-la a la teua casa. Bo i les fotos i els vídeos que els fa Papà®, que és l’altre gran pilar d’esta marca, i sense el seu suport això no seria possible, també és l’encarregat del plegat i els nusos (tasca en la qual s’implica molt i realitza acuradament en cada comanda).

Esta soc jo, de Papa® no tenim foto actual.

 

Com va nàixer ToTó?
Soc mare de dos minis meravellosos (amb les seues llums i les seues ombres com tot) i quan van nàixer vaig començar a investigar i formar-me sobre criança respectuosa.
Però què tindrà a veure….

Perquè té molt a veure, perquè va ser en eixe moment en el qual vaig reflexionar sobre l’origen de les peces que vestien tant ells com nosaltres…
Com educaré en el respecte si la roba que porten no ho és? Si per a fabricar-la s’utilitza mà d’obra que amb sort compleix els mínims de drets humans…
Com educaré en l’ecologia si per a cultivar el cotó o per a tenyir les teles contaminen el planeta?

I amb esta reflexió vaig començar…

 

Vaig decidir fer-los roba, que de pas, molaba molt més que la convencional, perquè a més de ser marca Mamà®, era divertida, còmoda i molona. I llavors… amics, coneguts i fins i tot alguna persona desconeguda em va preguntar que on la comprava… I com no podia respondre… vaig crear ToTó, roba ètica, orgànica, sostenible, feta a València i amb molt molt amor, és a dir, roba amb valors.

Així que si vols saber qui ha dissenyat, cosit o preparat la teua roba… ja saps, he sigut jo, culpable de tots els càrrecs (i orgullosa!)

Des d’eixe moment moltes persones boniques han secundat i cregut en ToTó, a tots els vull dir:

Gràcies per ser ací! sense vosaltres això no seria possible.

Leave a Reply