Skip to main content

"Ací anava una cita perquè queda molón, però no sabia què posar"

Julia, fundadora de Totó i Costureo

¡EY! QUÈ TAL?

Em presente... Soc Julia i vinc a revelar-te què i qui hi ha darrere d'esta marca de moda per a criatures.

Ací t’explique com funcionem i què és el que ens fa únics. Prepara’t per a un viatge al·lucinant pel món de la moda molona i sostenible.

Però abans, estàs llest per a unir-te a la revolució de la moda? Genial! Perquè el que t’espera és pura diversió i autenticitat. Així que posa’t còmode i prepara’t per a conéixer el costat més salvatge de la moda infantil.

TOTA LA NOSTRA PRODUCCIÓ
ÉS VEGANA, NO UTILITZEM
NIGÚN PRODUCTE
D’ORIGEN ANIMAL.

Formem part de Fur Free Retailer, una plataforma quegarantiza que les marques que formen part no utilitzen en cap cas pells animals.

L’EMBALATGE MÉS SOSTENIBLE
ÉS EL QUE NO EXISTEIX.

Per a reduir els residus que generem evitem tot tipus d’embalatges innecessaris, utilitzem sobres compostables en els nostres enviaments…

Però... com he arribat fins ací

Ací t’explique com funcionem i què és el que ens fa únics. Prepara’t per a un viatge al·lucinant pel món de la moda molona i sostenible. Ací t’explique com funcionem i què és el que ens fa únics. Prepara’t per a un viatge al·lucinant pel món de la moda molona i sostenible.

Ens hem portat el Premi 2023 en la Comunitat Valenciana per ser una empresa inclusiva, responsable i referent en la moda i la diversitat LGBTI+!