Skip to main content

Què signifiquen els símbols de rentat?

En algun moment de la història, algun enrevessat ésser va decidir complicar-nos una mica més l’existència creant una infinitat de símbols incomprensibles a cada peça, que ens diuen que hauria de ser rentada. Normalment impresos en una etiqueta que tallem i mai més no sabem com es renta.

A cada pàgina de producte, o bé a la pàgina d’informació del qr de la teva peça, hem afegit els consells de rentat que en realitat no poden ser més senzills:

Rentar a 30ºDoncs això, no rentar a altes temperatures perquè poden fer malbé les fibres, sobretot encongir-les.
NO utilitzar lleixiu El lleixiu pot afectar els colors, a més lús repetitiu de lleixiu pot debilitar les fibres de cotó o lli. O sigui, malament.
No ficar en assecadoraLes fibres naturals poden encongir si es fiquen en assecadora.
Planxar a baixa temperatura. Màxim 110 º L’arruga és bella, però si tot i així vols planxar-ho, utilitza la planxa a temperatura baixa per no fer malbé les fibres.
Permet rentat en secCatalan No se’ns acudeix per què algú voldria rentar la roba dels minis en sec, però voler és poder.

Maleïdes taques…

Els minis són especialistes en marcar-se medalles, que compte! bé merescudes són.
Les taques són un bon mesurador d’alegria però no ens agrada mantenir-les en el temps (o sí), aquí us donem alguns consellets per eliminar-les (si és possible) i, si no, tampoc passa res, la taca també és bella.

Per a taques molt difícils, nosaltres som MOLT MOLT MOLT fans del sabó tou llevataques Beltrán, és màgic, ia més és natural. És una mica molest, però funciona de meravella, només cal posar una mica refregant a la taca, esperar uns minuts i ficar-lo a la rentadora (o esbandir-lo).

Una altra opció és utilitzar bicarbonat: barreja-ho amb una mica d’aigua fins que aconsegueixis una pasta, posa-la sobre la taca i frega amb un raspall o els dits, deixa que actuï i després ja ho pots rentar normalment. El bicarbonat també es pot afegir a la rentadora, ajuda a eliminar taques i treure males olors, pots combinar-ho amb vinagre per eliminar totes les olors. diguem-ne complicats.

El percarbonat de sodi també es pot afegir a la rentadora i funciona com llevataques i blanquejador. Nosaltres també fem servir el de Beltrán per ser ecològic i sense químics afegits. (PD: Beltrán no sap res del nostre fanatisme, les nostres recomanacions són totalment desinteressades).

I tu quins trucs tens per rentar la roba?